nieuws

Kapitaalverzekering Amev- Ardanta op pakketpolis Forum

Archief

Forum Schade heeft de vorig jaar geïntroduceerde Voordeelpakketpolis uitgebreid met een uitvaartverzekering op kapitaalbasis. Risicodrager is Amev-Ardanta, net als Forum een Fortis-onderneming.

De Uitvaart Kapitaalverzekering kent een maximaal te verzekeren bedrag van f 15.000. De premiebetaling loopt tot het 65ste levensjaar van de verzekerde. Voor kinderen tot zestien jaar geldt een gratis dekking van f 4.000.
De afsluitprovisie bedraagt 5% over de verzekerde som. Aan doorlopende provisie wordt 6% van de jaarlijkse premie uitgekeerd.
De Forum Voordeelpakketpolis kent nu twee uitvaartproducten van Amev-Ardanta. Een natura-uitvaartverzekering zat al in het pakket. Het Forum-pakket kan de klant een maximale korting van 9% opleveren.
Voor het voeren van levensverzekeringen heeft natura-uitvaartverzekeraar Amev-Ardanta een WTV-vergunning aangevraagd. Die vergunning is nog niet verleend door de Verzekeringskamer.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.