nieuws

Kantoor NBVA krijgt extra etage

Archief

Begin deze maand is een start gemaakt met de uitbreiding van de behuizing van de NBVA in Tiel. “Ons gebouw is niet helemaal meegegroeid met onze activiteiten”, zegt hoofd Communicatie Joerie van Looij. “Wij zitten bijvoorbeeld echt te springen om meer spreekruimte.”

De NBVA heeft de afgelopen jaren vooral geïnvesteerd in de uitbreiding van het personeel. “Deze verbouwing is in feite een logisch vervolg daarop”, zegt Van Looij. ‘”Het bleek meermalen dat wij eigenlijk te weinig ontvangstruimte hadden. Als er twee belangrijke gesprekken tegelijkertijd waren, moest je allerlei creatieve oplossingen bedenken.”
Ontvangstruimte
De nieuwe behuizing zal vooral ruimte bieden om ledencommissies, kenniskamers en andere groepen te ontvangen.
De verwachting is dat de verbouwing in april 2007 zal zijn afgerond. Omdat de normale werkzaamheden gewoon moeten doorgaan, heeft de NBVA ‘even verderop’ in Tiel een ander pand gehuurd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.