nieuws

Kantoor Aegon in Beijing

Archief

Aegon heeft, via de maatschappij Aegon-Cnooc, een vestiging geopend in de Chinese hoofdstad Beijing. Het hoofdkantoor van de joint-venture van Aegon met de Chinese National Offshore Oil Corporation (Cnooc) staat sinds het voorjaar van 2003 in Shanghai.

Aegon-bestuursvoorzitter Donald Shepard is blij met het kantoor in Beijing. “We zijn verheugd met het succes van Aegon-Cnooc in Shanghai in de afgelopen drie jaren en zijn ervan overtuigd dat de sterke en toegewijde samenwerking ook de activiteiten in Beijing tot een succes zal maken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.