nieuws

Kamphuisen ontvangt Liber Amicorum

Archief

Met de uitreiking van het Liber Amicorum “Tussen persoon en recht” aan professor Gerard Kamphuisen (links) heeft HouthoffBuruma nogmaals aandacht geschonken aan zijn afscheid als advocaat en partner bij dit kantoor

De bundel bevat een variëteit aan onderwerpen, die alle de verzekeringswereld raken en is in de serie verzekeringsrecht bij Kluwer verschenen (ISBN 9013017533). Kamphuisen blijft, naast zijn hoogleraarschap verzekeringsrecht aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, als adviseur aan Houthoff Buruma verbonden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.