nieuws

Kamervragen over verzekering van wietteelt

Archief

Drie PvdA-Kamerleden hebben vragen gesteld over het standpunt van Interpolis om brandschades van illegale hennepkwekerijen niet te vergoeden, maar wél dekking te verlenen aan brandgecertificeerde wiettelers

Het trio wil van de ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken weten hoe vaak verzekeraars wietteelt gerelateerde schadeclaims niet vergoeden en of ook derden daarvan de dupe zijn. Verder willen zij een oordeel over de oproep van Interpolis om de brandveiligheid van hennepkwekerijen te bevorderen door het wettelijk toestaan van de wietteelt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.