nieuws

Kamerbeek start met woon- en leefwinkel

Archief

Kamerbeek Groep heeft in haar pand De Argonaut in Amersfoort een woon- en leefwinkel geopend. Als de pilot slaagt, komen er ook winkels in Rotterdam en Den Haag.

Behalve voor het huren, kopen of verkopen van een woning, kan men in de woon- en leefwinkel ook terecht voor verzekeringen, pensioenen, sparen en beleggingen. “Het is een informatiecentrum op het gebied van wonen en financiële diensten”, zegt marketingmanager Robbert Prins. In de winkel werken steeds acht medewerkers, elk met hun eigen specialisme, legt hij uit. “Als deze pilot een succes is, volgen de grotere kantoren in Rotterdam en Den Haag. Daarna gaan misschien ook in de Kamminga-kantoren winkels beginnen. Dan zit je toch al snel op tien tot vijftien shops in het land.”
Blauwe envelop
Ter introductie houdt de nieuwe winkel in de Keistad de komende weken een actie met als titel ‘Fitness voor uw blauwe envelop’. De inwoners van Amersfoort kunnen hier met hun ingevulde belastingformulier terecht voor een gratis aftrekpostencheck. Ook krijgen zij een exemplaar van het boekje Persoonlijke Financiële Planning van de Consumentenbond mee.
Plan is om regelmatig dergelijke acties te gaan voeren. “De ene keer zal dat te maken hebben met het eigen huis of de financiering daarvan, de andere keer met het doorlichten van het verzekeringspakket dat de mensen in de loop der jaren hebben aangeschaft”, aldus Prins.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.