nieuws

Kamerbeek Nieboer

Archief

De vastgoedorganisaties Kamerbeek, NieboerGemako, Brink & Kooijman en Hilvest, alle onderdeel van de Kamerbeek Groep, zijn per 1 december samen verder gegaan onder de nieuwe naam Kamerbeek Nieboer. Samen tellen zij 30 regiokantoren met bijna 700 medewerkers.

Coda
Coda, verkoper van financiële informatiesystemen, is begin deze maand verhuisd van Utrecht naar Nieuwegein. Het nieuwe kantooradres is: Einsteinbaan 6, 3439 NJ Nieuwegein. Tel. 030-600.80.80, fax: 030-600.80.60.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.