nieuws

Jubileumkoopsom bij 25-jarige Zwolsche

Archief

Het levenbedrijf van Zwolsche Algemeene bestaat op 14 juni exact 25 jaar. Vandaar een speciale Jubileum Koopsompolis.

De actiekoopsom is gebaseerd op het Dynamisch Investerings Plan (DIN) van Zwolsche Algemeene. Opmerkelijk aan het jubileumproduct is de sterk gereduceerde polisopslag.
Normaal hanteert Zwolsche hiervoor 10% van de koopsomstorting (maximaal f 1.000), nu geldt een polisopslag van slechts f 200. Dat komt het eindkapitaal ten goede.
De Jubileum Koopsompolis is tot 1 juli te sluiten via het assurantie-intermediair. De provisie bedraagt 7,5%. Daarnaast ontvangt de tussenpersoon voor zijn eerst gesloten polis een fles champagne. Bij een productie van vijf koopsommen mag hij op kosten van Zwolsche van een diner, overnachting en ontbijt in het Scheveningse Kurhaus genieten.
De premie kan belegd worden in drie fondsen van de Holland Beleggingsgroep: het Holland Obligatie Fonds (met 4% garantie), het Holland Selectie Fonds (obligaties, aandelen en og) en het Holland Fund (aandelen).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.