nieuws

Jubilerend Woonfonds viert opening kantoor

Archief

Woonfonds Hypotheken, onderdeel van Achmea Groep, viert op vrijdag 19 juni de officiële opening van zijn nieuwe kantoorpand in Den Bosch.

De openingshandeling wordt om half vier ‘s-middags verricht door F.J.M. Houben, Commissaris der Koningin van Noord-Brabant. Aansluitend is er een ‘open huis’, dat wordt afgesloten met een feestelijke receptie.
Het Woonfonds bestaat op maandag 25 mei op de kop af een kwart eeuw. Ter gelegenheid van die mijlpaal is een jubileumboek samengesteld, dat wordt uitgereikt aan alle (zakelijke) relaties.
Bij het Woonfonds zijn 135 (1996: 97) medewerkers in dienst. De hypotheekportefeuille groeide de eerste twintig jaar naar f 1,65 mld. In de vijf jaar daarna is de groei explosief geweest: van f 2,29 mld in 1993 via f 4 mld in 1995 naar f 7 mld in 1997. De directie verwacht dat de hypotheekportefeuille de komende vier jaar nogmaals wordt verdubbeld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.