nieuws

Jos Baeten: “2007 wordt het jaar van de ommekeer”

Archief

Topman Jos Baeten van Fortis Verzekeringen denkt dat 2007 voor de financiële sector het jaar van de ommekeer wordt

“Allerlei veranderingen zullen dit jaar vorm krijgen. Dit zal in een hoger tempo moeten dan wij in onze bedrijfstak gewend zijn.” Baeten noemt in zijn nieuwjaarsboodschap onder meer internet, dat steeds meer mogelijkheden biedt voor consumenten, de inwerkingtreding van de WFT en de discussie over de beleggingsverzekering. “Het resultaat van dit alles is dat de consument nadrukkelijker aan het stuur komt en dat zijn belang nog bepalender wordt voor wat we doen. Vanuit dit vertrekpunt moeten wij naar onze producten en processen kijken en innoveren. Bovendien moeten we transparanter worden in wat we de consument aanbieden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.