nieuws

John Pennink weg bij NVA

Archief

John Pennink heeft deze week, met onmiddellijke ingang, zijn functie van directeur NVA neergelegd.

De NVA stuurde op dinsdag een persbericht uit, de dag waarop Pennink terugkeerde van vakantie. Als reden voor zijn vertrek geeft de NVA aan ‘een verschil van mening over de uitvoering van het beleid’. Dat verschil van mening kwam vooral tot uiting na de aanstelling begin dit jaar van Paula Swenker als nieuwe voorzitter van de NVA.
Pennink trad drie jaar geleden aan, als opvolger van Hans Scheffer. Pennink had toen net zijn directiefunctie bij verzekeraar Zurich neergelegd, waar hij sinds 1987 werkte. Daarvoor werkte hij bijna vijftien jaar voor het ministerie van Financiën.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.