nieuws

Jarige LAR geeft extra provisie

Archief

LAR bestaat in de herfst veertig jaar en geeft daarom dit jaar extra provisie.

Intermediair dat voor meer dan f 7.500 aan premie sluit, krijgt (bovenop de gebruikelijke provisie van 20%) een extra provisie van 10%. Deze cadeau-actie loopt met terugwerkende kracht van 1 januari tot het eind van het jaar. De extra provisie kan worden gespaard voor cadeaus. Op de website www.40jaarlar.nl. is te zien om welke cadeaus het gaat: een Sony DVD-speler, een Palm organizer en een Digimax 3-in-1 (Mp3-speler, camera en webcam). Wie zelf een cadeau verzint kan daarvoor geld uitgekeerd krijgen.
Binnenkort komt LAR nog met andere activiteiten, waaronder een voor gevolmachtigden. Woordvoerder Bas Boelhouwers wil daarover nog niets zeggen.
LAR is de oudste rechtsbijstrandverzekeraar in ons land. Arag bestaat volgend jaar veertig jaar en DAS bestaat in 2003 veertig jaar.
Met de illustratie van het ‘feestvarken’ borduurt LAR verder op de stijl van haar ‘reclamedieren’ egel, schildpad en slak

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.