nieuws

Jan Joling hoogleraar Schade in Nyenrode

Archief

Register-accountant Jan Joling (48) is benoemd tot hoogleraar schadeonderzoek aan de Nyenrode Business Universiteit.

De leerstoel van Joling is ondergebracht bij het Nyenrode Center for Claims Assessment, een nieuw centrum waarin zowel het onderzoek als het onderwijs met betrekking tot de verschillende aspecten van vermogens- en bedrijfsschadekwesties is ondergebracht.
Joling is algemeen directeur van 4i Trust Group, een bedrijf dat zich onder meer bezighoudt met forensische accountantsonderzoeken, schadekwesties en risicobeheer. In september 2005 promoveerde hij bij Nyenrode op het onderwerp ‘De waardering van schade’, een onderzoek gericht op de wijze van berekening van vermogensschade en de rol van de accountant daarbij.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.