nieuws

Jagers-oplossing Tiel Utrecht

Archief

Tiel Utrecht heeft geen uniforme mouw gepast aan de zwaardere verzekeringsplicht (/ 2 mln) die sinds 1 september van dit jaar voor jagers geldt.

Bij meeverzekering van het jagersrisico op de avp is het verzekerde bedrag voortaan voor alle gedekte risico’s / 2 mln. Dit betekent dat nieuwe avp’s waarop het jagersrisico voor één persoon is meeverzekerd vanaf nu / 194 kosten voor samenwonenden/gezin of / 148,50 voor een alleenstaande.
De verzekeringen waarop het jagersrisico is meeverzekerd kennen een vaste vervaldatum van 31 maart. Tiel Utrecht heeft voor de bestaande polissen het verzekerde bedrag per 1 september kostenloos verhoogd naar f 2 mln. Voor deze verzekerden gaat de nieuwe premie per 31 maart 1997 gelden.
Bij de avl (landbouwers) zal uitsluitend de dekking voor het jachtrisico worden verhoogd naar / 2 mln. Voor de overig meeverzekerde risico’s zal derhalve het maximum van de huidige dekking worden gehandhaafd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.