nieuws

Jacobus Recourt neemt portefeuille over

Archief

Het Amsterdamse assurantiebedrijf Jacobus Recourt heeft begin deze maand het assurantiekantoor P. Visser in Marken overgenomen.

De overname omvat een assuantieportefeuille van zo’n 1.500 relaties, hoofdzakelijk particulieren, met een premievolume van f 2,2 mln, stelt directeur-eigenaar E. Thomas van Jacobus Recourt Assurantiën.
Verder gaat een personeelslid mee over. Het kantoor in Marken wordt vooralsnog gehandhaafd, zegt Thomas. “Op termijn zullen de bedrijven worden samengevoegd op een centraal gelegen locatie”, aldus Thomas.
Jacobus Recourt Assurantiën (drie medewerkers) telt volgens Thomas 1.900 relaties en een premie-omzet van f 2,9 mln. Het assurantiebedrijf heeft volmachten van Aegon, Elvia, Nieuwe Hollandse Lloyd, en Zürich.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.