nieuws

Jaar gratis pechhulp voor yuppen

Archief

Wie tot 1 juli als Young Professional klant bij ABN Amro een nieuwe autoverzekering sluit, kan rekenen op een jaar gratis pechhulp.

Verzekerden moeten de kosten voor de pechhulpmodule à _ 57,78 wel eerst zelf bij het sluiten van de autoverzekering voor een heel jaar vooruitbetalen. In augustus krijgen ze dit bedrag weer teruggestort.
Focwa
Veel gemopper uit Focwa-kringen op verzekeraars tijdens het jaarlijkse Schadecongres in Amsterdam. Volgens Focwa-voorzitter Jan Koolen “moeten verzekeraars zich niet bemoeien met het spel van onderdelen.” Verder geven de schadeherstellers voor _ 24 mln per jaar weg aan vervangend vervoer, “maar de verzekeraar maakt er goede sier mee; nergens hoor je onze naam.”
Sivi website
Sivi, het Standaardisatie Instituut voor Verzekeringen in de Intermediairbranche, heeft de website (www.sivi.org) vernieuwd. Handboeken voor het gebruik van de GIM-standaard zijn nu online en men kan zich abonneren op een nieuwsbrief.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.