nieuws

JA-Groep biedt basiscursus preventiemedewerker

Archief

De Jonkman Assurantie Groep (JA-Groep) gaat in het kader van de veranderende arbowet een basiscursus preventiemedewerker aanbieden. Het betreft een tweedaagse training en is bedoeld voor medewerkers die de functie van preventiemedewerker gaan invullen of belast zijn met het ontwikkelen en bewaken van arbobeleid. De training wordt gegeven in Almere op 6 en 15 juni. Prijs bedraagt € 450 op basis van open inschrijving. Voor incompany wordt een offerte gemaakt. Meer informatie of aanmelden kan via info@jonkmanassurantiegroep.nl.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.