nieuws

Invema start met opleidingen rond thema ‘inkomen’

Archief

Invema, een service-organisatie voor adviseurs op het gebied van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen gaat opleidingen verzorgen rondom het thema ‘inkomen’.

Op 1 november gaat de Invema Academie van start met mondelinge opleidingen en workshops over inkomensverzekeringen in relatie tot sociale zekerheid. Er wordt gewerkt met open inschrijvingen.
De docenten zijn Marjol Nikkels, directeur van Sensio Konsult, en Janthony Wielink van Invema. Gestart wordt met drie vaste opleidingsthema’s: de individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering, de collectieve inkomensverzekeringen en de sociale zekerheid rond ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid.
Als aanleiding voor het starten met de opleidingen noemt Invema dat “de advieswereld rond inkomensverzekeringen de laatste jaren drastisch is veranderd”. “Er is veel wet- en regelgeving aangepast, waarbij de aangeboden verzekeringen zijn mee veranderd”, aldus Invema-directeur Tonie Bosch. Volgens hem is er geen opleidingsinstituut dat ‘inkomen’ als opleidingsspeerpunt heeft.
Eigen materiaal
Invema ontwikkelt zijn eigen opleidingsmateriaal of gaat het centraal inkopen. “Uitgangspunt is dat het cursusmateriaal een scherpe prijs heeft en altijd up-to-date is.” Volgens Bosch kan Invema scherpe tarieven hanteren juist omdat gewerkt wordt met eigen lesmateriaal, eigen cursuslocaties en lage beheerkosten. Tussenpersonen met een Invema-lidmaatschappij, inmiddels zeventig, kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.