nieuws

Intraleven nieuwe schakel in verkoop levensverzekeringen

Archief

Frederik Veltman, voorheen accountmanager bij Avéro Achmea, heeft in Lelystad het bedrijf Intraleven opgericht.

Het bedrijf wil het sluiten van levenpolissen versnellen door de administratie van maatschappijen over te nemen. Via samenwerking met inkoopcombinaties wil Veltman een verkoopnetwerk van tussenpersonen aanboren. “Het concept zit zelf heel dicht tegen dat van een inkoopcombinatie aan.” Afspraken zijn er al gemaakt met bedrijven als Welke en NIA. Daarnaast heeft Veltman contact met twee verzekeraars.
Software
Intraleven gaat ook levensoftware aanbieden. “Daarmee kan een tussenpersoon snel meerdere offerteaanvragen vergelijken en een polis aanvragen.” Veltman, die per 1 januari van start hoopt te gaan, mikt in eerste instantie op de verkoop van overlijdensrisicopolissen en Kapitaalverzekeringen Eigen Woning.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.