nieuws

Interpolismedewerkers naar Roparun

Archief

Een team van 25 Interpolis-medewerkers doet in het komende pinksterweekeinde (14-16 mei) mee aan ’s werelds langste non-stop estafettetocht, de Roparun. Deze tocht voert de deelnemers over ruim 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam. Het Interpolis-team bestaat uit acht lopers. Zij worden ondersteund door fietsers, chauffeurs, kaartlezers, een medische ploeg en een kookploeg. Dit team is twee etmalen onderweg, voordat ze op maandag 16 mei hopen aan te komen op de Coolsingel in Rotterdam. In totaal doen dit jaar tweehonderd teams mee. 

Naast de sportieve doelstelling kent de Roparun een ander,  belangrijker doel: zoveel mogelijk geld bijeenbrengen voor de verbetering van de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten. De afgelopen jaren hebben de deelnemende teams al meer dan € 16 mln voor dit goede doel ingezameld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.