nieuws

Interpolis wil af van losse ongevallenpolis

Archief

Interpolis wil af van de rijke verscheidenheid aan losse ongevallenverzekeringen in zijn portefeuille. De 17.000 verzekeringnemers krijgen het aanbod om de verzekeringen over te brengen naar de Alles-in-een-Polis.

Om de verscheidenheid te beperken, heeft Interpolis het product gestandaardiseerd door twee pakketten aan te bieden. Het ene heeft een verzekerd bedrag van _ 40.000, het andere van _ 80.000. Daarnaast worden ook enkele polisvoorwaarden aangepast. “Mocht een klant zich onverhoopt niet in dit voorstel kunnen vinden, dan staat het hem of haar natuurlijk vrij de verzekering op te zeggen”, aldus de Achmea-dochter.
Bij Interpolis staan inmiddels 1,3 mln Alles-in-een-Polissen in de boeken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.