nieuws

Interpolis verkoopt no-claimgarantie

Archief

Interpolis biedt verzekerden sinds kort de mogelijkheid om aanvullend op hun autoverzekering een no-claimgarantie te sluiten.

Met de garantie kan jaarlijks één schade worden geclaimd zonder dat dit gevolgen heeft voor de no-claimkorting. De premie bedraagt e 39 voor WA-verzekerden en e 59 voor (volledig) cascoverzekerden. Interpolis-dochter Sterpolis verkoopt sinds 2001 al een dergelijke garantie aan verzekerden. Daarvan zijn er in drie jaar tijd 50.000 gesloten.
Uit eigen onderzoek van Interpolis blijkt dat in één op de vijf schadegevallen de verzekerde de schade liever zelf betaalt om een terugval in no-claim te voorkomen. Sommigen laten de schade helemaal niet repareren. Bijna de helft van de auto’s in ons land zou inmiddels met blikschade rondrijden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.