nieuws

Interpolis sluit regiokantoren en sticht servicekantoor Interplus

Archief

Interpolis heft per 1 januari haar regiokantoren op, voorzover hun activiteiten betrekking hebben op de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

Deze uitvoeringsmaatregel in het kader van de herstructurering van Interpolis in vijf business-units betekent sluiting van de kantoren in Eindhoven, Zwolle en Groningen. De grotere nevenvestigingen in Leidschendam en Roermond, waar ook verzekeringstechnische activiteiten plaatsvinden, worden gehandhaafd, maar verliezen hun genoemde regiokantoor-functie.
De meeste van de in totaal bijna 40 betrokken medewerkers worden/blijven actief in de buiten- of binnendienst van een van de vijf business-units. De administratief-organisatorische functie van de regiokantoren is ondergebracht bij een nieuwe afdeling in Tilburg: het Centraal Tussenpersonenbureau. Dit bureau is met name gericht op de assurantie-afdelingen van de plaatselijke Rabobanken.
Interplus
Voor de met Interpolis samenwerkende zelfstandige bemiddelaars onder de vlag van Interplus wordt per 2 januari een servicekantoor geopend in Leidschendam. Hier vindt de coördinatie plaats van de ondersteuningsactiviteiten voor genoemde bemiddelaars, welke activiteiten tot op heden werden verricht door de Interpolis-regiokantoren.
Het servicekantoor in Leidschendam, dat onder leiding staat van voormalig regiodirecteur Q.E.G. Schram, fungeert tevens als thuisbasis van de algemeen inspecteurs voor Interplus.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.