nieuws

Interpolis sluit half miljoen particuliere autoverzekerden

Archief

Interpolis zegt onlangs de vijfhonderdduizendste particuliere autoverzekering te hebben gesloten.

De motorrijtuigenverzekeringen maken deel uit van de Alles-in-één-Polis, waarvan de Rabo-dochter er inmiddels ruim 1,2 miljoen in de boeken heeft staan, aldus een woordvoerder. De half miljoenste polis werd gesloten via Rabobank Aalten-Winterswijk en werd vorige week tijdens een feestelijke bijeenkomst aan de klant uitgereikt.
Interpolis claimt nu 775.000 motorvoertuigen te hebben verzekerd. Een half miljoen motorrijtuigen is eigendom van particulieren; 150.000 verzekerde wagens zijn in bezit van bedrijven. Bij dochteronderneming Sterpolis, die wordt geïntegreerd in Interpolis, lopen nog eens 120.000 motorrijtuigenpolissen. “Het concern behoort daarmee tot de grootste aanbieders in deze markt”, aldus een woordvoerder van Interpolis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.