nieuws

Interpolis: miljoenste Alles in één Polis

Archief

Interpolis heeft de miljoenste Alles in één Polis (AieP) verkocht. De polis werd vorige maand in Vlaardingen uitgereikt aan Rabobank-klant Richard Willem Sawal (midden)door Hans Smits (links), voorzitter hoofddirectie Rabobank Nederland en Interpolis-directievoorzitter Piet van Schijndel (rechts). Ook de klanten die nummer 999.999 en 1.000.001 sloten, werden in het zonnetje gezet.

Interpolis introduceerde de pakketpolis in 1996. De klant kan door het sluiten van meerdere verzekeringen een premiekorting verdienen tot 12%. De polis kan, behalve bij de Rabobanken, sinds kort ook rechtstreeks via internet gesloten worden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.