nieuws

Interpolis krijgt er weer een arbodienst bij

Archief

Interpolis gaat van Vroom & Dreesmann (Vendex KBB) de arbodienst Prevend overnemen.

Prevend, dat is gevestigd in Utrecht, heeft vijftig medewerkers en had vorig jaar een omzet van circa 3 miljoen euro. Het bedrijf levert arbodiensten aan dertig grote bedrijven en bedrijfsketens, waaronder Fortis, Etam, Halfords, Kwantum, Macintosh Retail Group, Superconfex, en een aantal bedrijven die tot Vendex KBB behoren (zoals Dixons, Hunkemöller, Claudia Sträter, en Siebel Groep). Vendex KBB wil van Prevend – dat in 1995 werd opgericht als voortzetting van de Bedrijfs Gezondheidsdienst – af, omdat de arbodienst een vreemde eend in de bijt is.
Interpolis wil een sterke marktpartij worden op het gebied van arbodienstverlening, verzuimbeheersing en arbeidsreïntegratie. Met dit oogmerk wordt Prevend overgenomen. Interpolis beschikt al over de arbodienst Commit Arbo, heeft recent de aandelen van Beon Holding (onder meer een arbodienst) overgenomen en gaat volgende maand fuseren met de arbodienst Relan. Het is de bedoeling dat de aandelen van Prevend eind maart worden overgenomen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.