nieuws

Interpolis heeft ‘toekomstplanner’ klaar

Archief

Interpolis heeft een softwarepakket ontwikkeld waarmee klanten, aan tafel met de (Rabobank-)adviseur, hun oudedagsvoorziening in kaart kunnen brengen.

De ToekomstPlanner, zoals Interpolis de software betitelt, geeft een overzicht van de AOW, het aanvullende pensioen, koopsompolissen en andere spaar- en beleggingsproducten. Volgens Interpolis moet de tussenpersoon dat overzicht binnen een half uur opgesteld kunnen hebben. In een persoonlijk gesprek met de klant worden alle benodigde gegevens ingevoerd.
Interpolis stelt de software ter beschikking aan alle Rabobanken en dertig andere tussenpersonen. Het ‘navigatieplan, in zes maanden tijd ontwikkeld, wordt elk jaar aangepast aan onder meer de nieuwe fiscale regels. De ToekomstPlanner is bedoeld voor mensen van 35 jaar en ouder. Zij kunnen met behulp van het programma “in één oogopslag zien wat er al geregeld is en hoe de eigen wensen – bijvoorbeeld eerder stoppen met werken – financieel kunnen worden geregeld”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.