nieuws

Interpolis heeft nu ook een annuleringsverzekering

Archief

Interpolis heeft de pakketverzekering Alles-in-één-Polis uitgebreid met een doorlopende annuleringsverzekering.

De doorlopende annuleringsverzekering, een voor Interpolis geheel nieuw product, kan uitsluitend worden gesloten binnen de Alles-in-één-Polis en louter in combinatie met de doorlopende reisverzekering. De annuleringspolis geeft (zonder een eigen risico) dekking voor een reis van maximaal e 1.500 per persoon met een maximum per verzekeringsjaar van e 6.000. Als de reissom hoger is dan kan voor het verschil een kortlopende annuleringsverzekering worden gesloten.
De jaarpremie bedraagt voor alleenstaanden e 38, voor partners en éénoudergezinnen e 68 en voor een gezin (inclusief kinderen tot 18 jaar) e 80.
De Alles-in-één-Polis omvat producten in de rubrieken verkeer, wonen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en recreatie. De varieert van 3% (2 rubrieken) tot 12% (5 rubrieken). Er zijn meer dan een miljoen van zulke pakketverzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.