nieuws

Interpolis dingt naar adverteerdersprijs

Archief

Interpolis dingt mee naar de vakprijs voor ‘Adverteerder van het jaar’. Naast de Tilburgse verzekeraar zijn nog drie kandidaten genomineerd: Albert Heijn, Hi en Holland Casino. 

De verkiezing van de beste adverteerder wordt jaarlijks georganiseerd door de Vereniging van communicatie-adviesbureaus (VEA) en de Bond van adverteerders (BVA). De prijs wordt op 11 mei in Amsterdam uitgereikt door schrijver en dichter Jules Deelder. Interpolis is de komende maanden ook nog in de race voor drie andere reclameprijzen: het SAN Accent (11 mei), de Esprix (18 mei) en de Effie voor de meeste effectieve communcatiecampagne (7 juni).
Communicatiedirecteur Alof Wiechmann van Interpolis spreekt van erkenning vanuit de markt. “De vier nominaties laten zien dat Interpolis aan de weg timmert met het Glashelder-concept. Onze naambekendheid stijgt en de merkvoorkeur neemt toe. Met ‘Glashelder’ hebben we goud in onze handen en dat moet zo blijven.”  
 
  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.