nieuws

Interpolis breidt proef EB-kennisdatabank uit

Archief

Interpolis gaat de via Raboweb te raadplegen EB-kennisdatabank, waarbij informatie over employee-benefits (EB) is op te vragen, verder uitbreiden.

De huidige proef, waarbij vijftien banken betrokken zijn, zal vanaf april uitgebreid worden naar de andere Rabobank-vestigingen.
Een EB-redactie bij Interpolis vult de databank (wwweb geheten) met relevante informatie en kennis op het brede terrein van Employee Benefits. Rabo-adviseurs kunnen bovendien commentaar geven op de verschenen informatie. Daarnaast kunnen de adviseurs hun eigen kennis en ervaring toevoegen aan het systeem.
In de toekomst ziet wweb-hoofdredacteur Koen van Veldhoven ook mogelijkheden voor het online vergelijken van EB-statements en het opvragen van offertes. Interpolis wil ook de werkgeversvoordelen en niet alleen de werknemersvoordelen laten zien.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.