nieuws

Interpolis: 500.000 woonhuisverzekeringen

Archief

Interpolis heeft feestelijk stilgestaan bij het boeken van haar 500.000e woonhuisverzekering, welke is gesloten door Rabobank Noordwijk-Noordwijkerhout. De woonhuisverzekering maakt deel uit van de Alles in één Polis, de pakketverzekering van Interpolis, waar er inmiddels ruim 1,2 miljoen van zijn verkocht. 

Interpolis is – exclusief Zorg – de grootste particuliere schadeverzekeraar van ons land, zo blijkt uit het jongste GFK (TOF)-rapport. De Rabo-dochter heeft in deze sector ruim vier miljoen polissen, die samen goed zijn voor € 600 mln aan premies.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.