nieuws

Interpolis

Archief

Interpolis

Interpolis zendt tot februari volgend jaar een nieuwe serie commercials uit in de Glashelder-reeks, waarbij dit keer het thema pensioen centraal staat. Interpolis wil mensen bewust maken van het belang van pensioen en verwijst naar z’n internetadres. Daar volgt een verwijzing naar een tussenpersoon of Rabobank-adviseur.
T- en U-rendement
Het U-rendement, maatstaf voor rentestandkorting en overrentedeling bij levensverzekeringen, gaat hard naar beneden. De waarde bedraagt in de maand december 3,73%, tegen nog 3,85% in november. Het vergelijkbare, maar oudere T-rendement gaat van 3,80% naar 3,71%.
ING in Amerika
ING Groep verkoopt haar Amerikaanse dochter Life of Georgia aan Jackson National Life, dochter van het Britse Prudential. Bij de in Atlanta gevestigde levensverzekeraar staan 1,6 miljoen polissen in de boeken (jaarpremie e 116 mln). Prudential betaalt e 197 mln voor Life of Georgia, dat in 1979 nog voor (omgerekend) e 330 mln werd gekocht door Nationale-Nederlanden. ING zegt dan ook een boekverlies te lijden van e 150 mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.