nieuws

Internetforum over letselschaderegeling

Archief

Het Nationaal Platform Personenschade (NPP) heeft zijn website uitgebreid met een forum. Op www.npp.nl kunnen vakgenoten hardop meedenken over mogelijkheden tot verbetering van de letselschaderegeling. Om mee te doen is registratie noodzakelijk. Het NPP heeft hiervoor gekozen “om een discussie op niveau te waarborgen”. De reacties zijn openbaar en kunnen dus door een ieder worden gelezen. De eerste stelling betreft de NPP-aanbeveling Huishoudelijke Hulp. Reacties zijn mogelijk tot 1 juli 2005. Daarna volgt een evaluatie door NPP Werkgroep Normering. Suggesties voor discussieonderwerpen zijn zeer welkom.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.