nieuws

Internet-verzekeraar Ineas start eindelijk verkoop

Archief

Ruim een half jaar na de oorspronkelijke startdatum gaat de ‘virtuele’ verzekeraar Ineas binnenkort écht van start met de verkoop van verzekeringen, uitsluitend via Internet.

Ineas, een initiatief van Niek Ligtelijn (ex-Interlloyd), kampte in de afgelopen maanden met technische problemen, waardoor de integratie van functionaliteiten en het testen daarvan meer tijd in beslag nam dan voorheen werd aangenomen. Voorlopig beperkt Ineas (www.ineas.nl) zich tot de verkoop van particuliere schadeverzekeringen zoals inboedel-, opstal-, auto-, ongevallen- en persoonlijke aansprakelijkheidsverzekeringen. Binnenkort wordt het aanbod uitgebreid met reis- en rechtsbijstandverzekeringen. Hiervoor gaat Ineas een samenwerking aan met Elvia Reis en een rechtsbijstandverzekeraar die niet met name genoemd worden. Nog dit jaar start Ineas eveneens met de verkoop in België en Duitsland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.