nieuws

Internationale aansturing Aon Consulting

Archief

Aon Consulting krijgt een internationale aansturing

“Hierdoor wordt internationale uitwisseling van kennis en ervaring gestimuleerd en kan er nog meer worden geïnvesteerd in groei”, aldus Aon. Er komt é én managementteam voor Europa, het Midden-Oosten, Afrika en het Verenigd Koninkrijk (VK). Voorzitter wordt Robert Middleton, die ook eerstverantwoordelijke blijft voor het VK. Reinier Hinse, vice-voorzitter directie Aon Nederland en directievoorzitter Aon Consulting, neemt zitting in het nieuwe overkoepelende team en blijft verantwoordelijk voor Aon Consulting Nederland. Daarnaast wordt Hinse verantwoordelijk voor de Practice Health & Benefits binnen EMEA/UK.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.