nieuws

Intermediairbedrijf DMS Holland failliet

Archief

Het vorig jaar operationeel geworden intermediairbedrijf DMS Holland in Emmen is door de rechtbank in Assen failliet verklaard.

DMS Holland verstrekte onder meer garantieplannen aan de klanten van ongeveer 120 autodealers in samenwerking met de assurantiemakelaar Aon Warranty Group.
Tevens bemiddelde het bedrijf in verzekeringen, waaronder autopolissen en aanverwante dekkingen als rechtsbijstand en ongevallen (DMS Verzekeringsplan). Als risicodragers traden Amev en Nationale-Nederlanden op. Verder werd een kredietproduct (DMS Financieringsplan) gevoerd met als geldverstrekkers Interbank, Defam en de NVF Voorschotbank.
Met alarmcentrale Europ Assistance (voorheen SAS) gaf het bedrijf de Pech Onderweg Service (POS), die bij pech wegslepen, vervangend vervoer en overnachting regelt. Het assurantiebedrijf telde veertien medewerkers en werd geleid door de directieleden Werner Boldewijn en Gerben Dolsma.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.