nieuws

Intermediair van A & M voor de rechter gesleept

Archief

Ruim honderd met A & M samenwerkende assurantie-adviseurs zijn onlangs voor de rechter in Maastricht verschenen. Aanleiding vormde de lezing ‘van schade tot vonnis’, die A & M Schade in de arrondissementsrechtbank van de Limburgse hoofdstad organiseerde.

De lezing werd gehouden in de vorm van een rollenspel, compleet met rechters en advocaten, en gaf inzicht in de behandeling van een ‘rechts heeft voorrang’-zaak. Iedere stap gelegen tussen het plaatsvinden van de schade en de uitspraak van het vonnis werd van commentaar voorzien en nader toegelicht. Het aanwezige intermediair kon middels een enquête ‘inzetten’ op degene die volgens hen als winnaar uit de juridische strijd naar voren zou komen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.