nieuws

Intermediair kan zeemijlen scoren bij Delta Lloyd

Archief

Delta Lloyd is deze week gestart met de actie ‘Delta Lloyd St

Maarten Experience’ met als doel het online zakendoen (ketenintegratie) te stimuleren. Gedurende acht weken varen de deelnemende assurantieadviseurs een virtuele zeilrace rondom het Caribische eiland St. Maarten.  Het online aanvragen van een aantal producten levert de deelnemers zeelmijlen op. Dankzij een handicapsysteem maken kleine en grote kantoren evenveel kans. Plotselinge windvlagen kunnen zorgen voor extra zeemijlen en sommige producten leveren meer mijlen op dan andere. De deelnemers kunnen het verloop van de race volgen op de site: www.stmaartenexperience.nl. De winnaars nemen op uitnodiging van Delta Lloyd van 3 tot 8 maart deel aan de echte St. Maarten Regatta.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.