nieuws

Intermediair kan adverteren op kaart met voetbalclubs

Archief

Tussenpersonen kunnen, via Aegon, onder leden van voetbalverenigingen Clubvinder laten verspreiden, een kaart waarop alle voetbalclubs in een bepaalde regio staan afgebeeld.

Veel ouders zijn in het weekend met een auto vol kinderen op weg naar een voetbalclub. Het zoeken naar zo’n club behoort tot het verleden met Clubvinder, een kaart waarop alle voetbalclubs in een bepaalde regio staan afgebeeld. Zelfs de parkeerplaatsen en de ingang van het clubgebouw staan aangegeven.
Aegon heeft deze kaarten laten maken in samenwerking met initiatiefnemer Bomedia en met cartograaf Falk. Tegen een bedrag van e 800 excl. btw kan het intermediair ervoor zorgen dat Clubvinder gratis wordt verspreid onder alle leden van voetbalverenigingen in zijn regio. De kaart is dan voorzien van zijn advertentie en bovendien is de locatie van het kantoor op de kaart aangegeven. Clubvinder is in de regio Tilburg getest en was daar een groot succes.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.