nieuws

Intermediair Delta Lloyd verwijst klant naar Formaat-notaris

Archief

Delta Lloyd en Formaat notarissen bieden de Hypotheek PlusDienst aan. Tussenpersonen kunnen daardoor hun hypotheekklanten voor notarieel advies doorverwijzen naar een Formaat-notaris.

Aan de service is een aantal extra’s verbonden, waaronder een gratis video over de Formaat-notaris, een gratis abonnement op het blad Informeel en tot 20% hogere hypotheekinschrijving zonder extra notariskosten.
Verder geeft Formaat een extra overlijdensrisicodekking bij niet-afname van de woning in het geval één van beide partners voor het passeren van de akte overlijdt. De reeds betaalde waarborgsom wordt dan door Formaat vergoed.
Het is de bedoeling dat de tussenpersoon de klant doorverwijst na het sluiten van een hypotheek. Financieel voordeel zit er voor hem niet in. “We hopen dat tussenpersonen op deze manier een band krijgen met de plaatselijke Formaat-notaris; deze kan de klant voor verder financieel advies weer terugverwijzen naar het intermediair”, aldus een woordvoerder van Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.