nieuws

Intermediair Bouwfonds krijgt procent extra

Archief

Het intermediair van Bouwfonds kan tot 1 januari volgend jaar extra provisie verdienen.

Bij het sluiten van een hypotheek of leningdeel met een rentevastperiode van dertig jaar ontvangt de tussenpersoon een extra beloning van 1% over het bedrag van de lening of het leningdeel. De actie geldt voor hypotheken die passeren voor 1 januari 2002. De beloning wordt na afloop van de actie in één keer aan de tussenpersoon uitbetaald.
Remco van Dam, manager Retail, licht toe: “Wij hebben regelmatig initiatieven met extra beloning voor het intermediair. De beloning is nu vrij fors, dat klopt. Maar wij zien dat hypotheken met een rentevastperiode van dertig jaar weinig worden verkocht. Door middel van deze actie willen wij de verkoop van dit product stimuleren en kijken wat de mogelijkheden zijn. De extra beloning wordt deels gefinancierd door een rente-opslag; een deel betalen wij zelf”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.