nieuws

Interlloyd

Archief

Interlloyd Leven draagt een onderdeel van zijn portefeuille over aan zusterbedrijf VSB Leven. Het gaat om 1.100 traditionele levensverzekeringen, die administratief beter bij VSB passen dan bij Interlloyd.

Dga-campagne
Delta Lloyd voert tijdelijk een campagne rondom pensioenverzekeringen voor directeuren-grootaandeelhouders. De maatschappij wil dga’s bewust maken van de nieuwe Pensioenwet en doet dat met voorlichting op internet en via tussenpersonen. Centraal hierin staat de dga-pensioencheck, te vinden op de websites van Delta Lloyd en zakenblad Bizz.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.