nieuws

Integra van start met franchiseketen

Archief

Financieel adviesbureau Integra is gestart met een franchiseketen, bedoeld voor de eigen financiële planners die nu nog in loondienst zijn. Op den duur kunnen ook derden toetreden tot de organisatie.

Met de franchiseketen zegt Integra haar planners de mogelijkheid te willen bieden om “door te groeien naar zelfstandig ondernemer met een zelfstandige bedrijfsvoering”. “Daarnaast zien we de franchiseorganisatie als een belangrijke distributiepeiler voor de verdere uitbouw van de totale groep.”
Het eerste kantoor is vorige week geopend in Apeldoorn. Dit jaar starten er zeven franchisenemers. In totaal wil Integra naar vijftig kantoren.
Overigens zijn de plannen niet nieuw. Al bij de start in 1998 kondigde directeur Richard van der Meulen aan om naast de loondienstorganisatie ook een franchiseketen te willen starten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.