nieuws

Insurancebookers actief in Nederland

Archief

Het Engelse Insurancebookers is actief geworden op de Nederlandse markt

Insurancebookers, zuster van eBookers, biedt als intermediair alleen reisverzekeringen aan, waarbij AIG UK risicodrager is. De schadeafhandeling in Nederland wordt verzorgd door AIG Europe in Rotterdam. De internettussenpersoon zegt goedkoop te kunnen werken doordat de reisverzekeringen online zijn te sluiten en door de documenten per e-mail en niet per post te versturen. Insurancebookers is verder actief in België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Engeland, Ierland en Italië. Op termijn wil het bedrijf in alle Europese landen actief worden. Zusterbedrijf eBookers is in Nederland al actief met internettussenpersoon First Europa.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.