nieuws

Inschrijving WFD-examens

Archief

In aansluiting op de goedkeuring van de eerste serie toetstermen heeft Nibe-SVV de inschrijving geopend voor drie WFD-examens: Basismodule Financiële dienstverlening, Consumptief krediet en Beleggen A.

Als ook de toetstermen voor Schade en Leven definitief zijn, zal Nibe-SVV deze examens – en op termijn ook Volmacht -gaan aanbieden. Gezien de aanzienlijke wijzigingen in de toetstermen van de module Hypothecair krediet, biedt Nibe-SVV dit WFD-examen niet aan. Om de inschrijving en de declaratie van de kosten bij de werkgever te vergemakkelijken, heeft Nibe-SVV een soort strippenkaart bedacht. Meer informatie op www.nibe-svv-examens.nl onder het kopje Bedrijven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.