nieuws

Inschrijving geopend Dorhout Mees-prijs

Archief

Beginnende auteurs die recentelijk hebben geschreven over het verzekeringsrecht kunnen ook dit jaar meedingen naar de Dorhout Mees-Prijs. Deze prijs, ter grootte van f 3.000, is ingesteld door de Vereniging voor Verzekeringswetenschap en het Verbond van Verzekeraars.

Deelnemers moeten hun werkstuk (maximaal veertig pagina’s A4) vóór 1 november inzenden naar secretaris mr. J.G.C. Kamphuisen van de Vereniging voor Verzekeringswetenschap, postbus 1507, 3000 BM Rotterdam, tel. 010-217.20.00.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.