nieuws

‘Inschikken’ bij CED in Capelle

Archief

Vorige maand zijn zowel NCP Certificatie als CED Preventie verhuisd van Bilthoven naar Capelle aan den IJssel.

Beide instanties zijn nu gehuisvest in het hoofdkantoor van CED aan de Rietbaan 40-42. Het postadres is voor beide: postbus 393, 2900 AJ Capelle aan den IJssel. NCP Certificatie is telefonisch bereikbaar onder nummer 010-28.46.611 en per fax: 010-28.46.619. Bellen naar CED Preventie kan onder nummer: 010-28.43.800 en faxen: 010-28.43.801.
Het wordt inmiddels wat krap in het CED-hoofdkantoor, aangezien ook de mensen van de overgenomen technische expertisedienst van Nationale-Nederlanden al over de diverse departementen van CED worden verspreid. Een deel daarvan wordt ook in het hoofdkantoor in Capelle gehuisvest en dat blijkt soms een kwestie te zijn van ‘inschikken’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.