nieuws

Innofin-label breidt uit met kredieten

Archief

Onder de naam Innofin, het eigen label van franchiseketen De Hypotheekdesk en zusterbedrijf Financiële Inkoop Desk, wordt nu ook consumptief krediet verstrekt. De Innofin Financieringen kunnen alleen worden verkocht door de 150 aangesloten kantoren. Eerder dit jaar werden de Innofin Hypotheekrisicoverzekering en Innofin Opleidingen geïntroduceerd.

Kredietaanvragen worden centraal beoordeeld. Daar wordt ook bepaald welke kredietverstrekker de beste aanbieding heeft. “Eén loket voor meerdere maatschappijen scheelt onze deelnemers veel werk”, zegt directeur Egbert Hendriks. Het proces van acceptatie, contractafwikkeling en actief beheer van de portefeuille is uitbesteed aan Keurkrediet Nederland in Heerhugowaard. Het bedrijf (eigendom van de De Groot Adviesgroep) richt zich uitsluitend op de distributie van consumptief krediet via subagenten. Keurkrediet werkt al samen met zo’n driehonderd tussenpersonen en andere kredietbemiddelaars.
Later dit jaar worden ook hypotheken onder Innofin-label geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.