nieuws

Inkooporganisatie Quarré al actief

Archief

Onder de naam Quarré is een nieuwe inkooporganisatie voor verzekeringen en hypotheken actief geworden.

De formule bestaat uit zes rayonkantoren op franchisebasis die het intermediair arrangementen met verschillende geldverstrekkers bieden. Ook verkoopondersteuning behoort tot het dienstenpakket: “van een second-opinion van de aanvraag tot aan dossier- en poliscontrole”. Aan producten onder eigen label wordt nog gewerkt worden.
De kantoren zijn gevestigd in Den Bosch (met rayon Brabant en Limburg/Gelderland), Bunnik (Midden Nederland), Alphen a/d Rijn (West Nederland), Capelle aan den IJssel (Rijnmond) en Hattem (Noord-Oost Nederland). Het hoofdkantoor is gevestigd in Nuenen.
De organisatie, met als directieleden Lambertus van Heuven en Robert Zwartjens, is al enige tijd operationeel, maar wil pas in januari met meer informatie naar buiten komen. Quarré zegt al samen te werken met honderd tussenpersonen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.