nieuws

Inkoopcombinaties bundelen krachten

Archief

Twee middelgrote inkoopcombinaties gaan hun krachten bundelen. Medio januari volgend jaar gaan Kombin (Venray) en Box Finance (Etten Leur) fuseren tot de inkoopcombinatie Kombo, die haar diensten zal aanbieden aan ruim vierhonderd tussenpersonen. 

De samenvoeging is het product van maandenlange gesprekken, zegt directeur Pim Frishert (48) van Box Finance. “Beide organisaties vullen elkaar goed aan. Kombin heeft de automatisering en backoffice goed voor elkaar, de kracht van Box Finance is de marketing- en verkoop.” Volgens Frishert zit de muziek van Kombo verder in een versterking van de inkoopkracht bij verzekeraars en banken en in kostenvoordelen op het gebied van informatietechnologie en opleidingen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.